Thursday, October 26, 2006

prisoner of stupidity

Με μεγάλη οργή βλέπω, ότι συνελήφθη ο διαχειριστής του blogme.gr. Η βλακεία στην όλη υπόθεση είναι ότι συνελήφθη ο διαχειριστής, και κατασχέθηκε ο σκληρός δίσκος του γιατί....κάποιος από τους χρήστες έγραψε κάτι προσβλητικό για κάποιο δημόσιο πρόσωπο. Δεν είναι δυνάτον, για χάρη της τιμής κάποιου που «έχει τα κονέ», να καταπατώνται κατάφορα τα συνταγματικά κατωχυρωμένα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, όπως αυτό της ελευθεροτυπίας. Η επιβολή ορισμένων απόψεων μέσω της χρήσης κατασταλτικών μέσων, είναι καταδικαστέα.

Φημολογείται δε ότι ο μυνιτής είναι ο γνωστός Δημοσθένης Λιακόπουλος, τηλε-έμπορος βιβλίων, ακροδεξιά φάτσα που γυροφέρνει την περιφερειακή τιβι της Ελλάδας πουλώντας εθνικιστικό ξερατό και θεωρίες συνομωσίας. Αν είναι όντως έτσι, τότε ή το αυγό του φιδιού βρίσκεται σε φάση εκκόλαψης, ή η Ελλάδα έγινε φασιστικό κράτος χωρίς να το πάρουμε είδηση.

Το comando duke azad zappa καλεί σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, σε ένδειξη συμπαράστασης στον άνθρωπο ο οποίος διώκεται άδικα........

1 comment:

funEL said...

Περί μηνύσεων ο λόγος.
Το θέμα είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν με απειλές και εκφοβισμούς ακόμα και προγραφές – επικηρύξεις.
Κατά τη γνώμη μας το ποιός είναι ο μηνυτής του blogme.gr είναι ... «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ...». Ήδη έχουμε αποστείλει μέιλ στον κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο για να μας πληροφορήσει ποιό είναι αυτό το επίμαχο blog και ποιός είναι ο θιγόμενος μηνυτής διότι επισήμως εμείς δεν ξέρουμε τίποτα (κανένα πρόσωπο «θιγόμενο» δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ποτέ καθ οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν λαμβάνουμε υπ όψη ανώνυμες απειλές επικηρύξεις κλπ κλπ).
Σε περίπτωση που είναι ο τηλεβιβλιοπώλης κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος (κάτι που μας αφορά άμεσα*) τότε ... ... ... σχολιάστε εσείς


Παραθέτουμε ελάχιστο κομμάτι των πιο πρόσφατων απειλών επικηρύξεις κλπ στο δικό μας μπλογκ

true: EKEINOΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ FUNEL. H ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. 10000 EURO.
27 Sep 06, 16:10
TRUE: ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNEL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ 10000 EURO, ΣΤΟ 2310521010. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
27 Sep 06, 16:09
TRUE: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ GOOGLE NA ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FUNEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
27 Sep 06, 16:08
WARLORD: FUNEL ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
27 Sep 06, 16:01
GAMER: FUNEL ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ
27 Sep 06, 20:06
TRUE: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ?




Και φυσικά είμαστε δίπλα στο κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο σε κάθε περίπτωση. Η απειλή και η χειραγώγηση της ελευθερίας της έκφρασης είναι συλλογική και συλλογικά πρέπει να αντιδράσουμε. Η μέθοδος είναι γνωστή διαίρει και βασίλευε. Ας μη περάσει η γνωστή παγίδα του αποδιοπομπαίου τράγου.
(http://raresteak.wordpress.com/2006/10/26/blogme/)
Ο φασισμός είναι στη πόρτα μας. Θα κλείσουμε ακόμα μια φορά τα μάτια μας?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ (που είναι ήδη εδώ?)