Wednesday, May 02, 2007

Νεες προτάσεις

Λοιπόν ψήνομαι για μπλογκοσυνάντηση (όχι κάτι το ιδιαίτερα επίσημο) ανάμεσα στις 21-26/7 μαη (αφού έχω τελειώσει με τις εξετάσεις, πριν φύγω για Ελλάδα, έτσι για να βρεθούμε και να τα πούμε όσοι βρισκόμαστε εδώ. Δεν λέω κάτι το ιδιαίτερα επίσημο ως συνάντηση Κυπραίων μπλόγκερ, με την έννοια ότι τουλάχιστον Μικαέλλα και Ψυχιά θα αργήσουν να γυρίσουν, ενώ εμένα το πρόγραμμα μου δεν πολλυσηκώνει καθυστερήσεις, ελλά έτσι να βρεθούμε, να φάμε τον άμπακα (άμα λάχει ναουμ)(έχω και το ανάλογο ταβερνάκι στα υπ’όψιν), να πιούμε σαν ψάρια, και να λιωωωωωσουμε. Οι προτάσεις μου είναι αυτές, αν κάποιος έχει στα υπ’όψιν κάτι καλύτερο please say so.

8 comments:

Nobody said...

sure why not. Αν δεν πνίγομαι στη δουλειά φαντάζομαι θα έχει πλάκα.

Jim.Hellas said...

μετα τις 23 ειμαι κ εγω μεσα νομιζω...

evita said...

Μέσα μέσα μέσαααααααααααααααα

Psychia said...

1. Τι θα γίνει ρε φίλε με αυτό το θέμα: This blog does not allow anonymous comments. Αλλάου ρε φίλε, αλλάου! :)

2. Καλή φάση η μπλογκοσυνάντηση, αλλά για να μην καταλήξεις να κάθεσαι στην ταβέρνα μόνος και να περιμένεις, σου προτείνω να το πας μέσω email και να δώσεις συγκεκριμένες ημερομηνίες και μέρη. Μπορώ να σου παρέχω μερικά ιμέλια. Επίσης άλλος τρόπος να το διαφημίσεις είναι, όσοι μπλόγκερ ενδιαφέρονται να παρευρεθούν ή να βοηθήσουν, να κάνουν ένα ποστ στο μπλογκ τους.

3. Άντε και καλή τύχη μάγκες!

the Idiot Mouflon said...

Οι Active Member παίζουν στο Red (νομίζω 26 /27). Αν δεν βάλουν πολύ ακριβό το εισητήριο... γιατί να μην γίνει η σύναξη εκεί;

Aceras Anthropophorum said...

Για όσους εν αποφασίσαν που θα πάν φέτη τον Άουστον να ξοθκιάσουν τες οικονομίες τους οι τες οικονομίες των γονιών τους, προτείνω να έρτεται στην Γαλλίαν, ή Ιταλίαν, ή Ελβετίαν τζαι να βρεθούμεν να πάμεν μιάν εφτομάδαν γυρόν του Λευκού Όρους στες Άλπεις με τα πόθκια. Αν ιβρεθούμεν πέντε τζαι πάνω θα έσιει χάζιν τζαι θα αξίζει τον κόπον.

zappa said...

loipon 8a h8ela na eixa ta email, mpas kai steilw prosklhseis etsi. Oso gia ta settings mou, ta eftiaksa mana mou....

shashoura said...

gia 25/26 Mah paizete,,,
8a sas enimerwsw :)

(wraia i protasi tu aceras!!!)