Tuesday, December 04, 2007

Η προσωρινή επιστροφή του Ασώτου.

Λαε της Κυπριακής Μπλογκοσφαιρας. Γνώριμο είναι το χέρι που γράφει τις γραμμές που θκιαβάζεις. Ο Zappa ζει!

Οκ ας αφήσουμε πίσω τις πομπώδεις δηλώσεις και τα λοιπά καραγκιοζιλίκια. Η προσωρινή μου αποχή από το blogging πλησιάζει στο οριστικό τέλος της. Μέχρι τώρα ήταν ένα πολύ δύσκολο εξάμηνο, αλλά τους έχω πάρει τα σώβρακα (ας ώψεται η κάθοδος της Μαμάς Wehrmacht στο νησί). Οι μέχρι τώρα βαθμοί είναι γεροί (ήτοι κάτι 8ρια και 9ρια και 7ρια). Το πρόγραμμα βέβαια μου έχει κάνει το μυαλό κιμά και είμαι πολύ εκτός του τι γίνεται στην μικρή μας κοινωνία. Ευτυχώς δηλαδή που μπορώ να ακοπύω Deutsche Welle (ΘΕΚΚΙΟΥ Κανάλι 6), και να βλέπω κάθε βράδυ τις ειδήσεις (εκτός του ΡΙΚ βέβαια). Επίσης ακούω πολύ Κανάλι 6 (από τη Λεμεσσό για όλο τον κόσμο), ιδίως την εκπομπή του Ζαβού, Rolling Stone (Παρά το γεγονός ότι ότι βάζει ο Σώσης το έχω ψιλοξεπεράσει), Μαρτίνο Περδίκη και τα μυαλά στο μπλέντερ. Τελευταία ενεφανίσθην βαμμένος (αλλά άνευ ζαρτιερων (κλαψ, λυγμ)) σε μια προβολή του Rocky Horror Picture Show παρέα με το Ροζ Τέρας, τον Μπίλια, τον Τσαμπίκο Τζο, τη Μεταλλού, το Προεδρικό Ζεύγος και ένα τσούρμο εράσμους. Είχε πολλύ γέλιο, δεν μπορώ να πω ναούμ.
Τι άλλα; Α, ναι. Από το άλλο εξάμηνο θα έχετε εμένα live στο ραδιοσταθμό του πανεπιστημίου (ucy voice) στην εκπομπή «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη», η ώρα και η μέρα θα μαθευτεί ωσωνούπω. Όσοι είστε εκτός εμβέλειας, λυπάμαι αλλά χάσατε, μέχρι να βάλουμε και ίντερνετ στο σταθμό.
Επίσης. Το blog κλείνει τα δύο!!!! Γιουπι για για!!!! Δυστυχώς θα γιορτάσω τα δεύτερα γενέθλια του μπλογκ διαβάζωντας (κατά πάσα πιθανότητα Πολιτικές Ιδεολογίες, ή Πολιτικά Κόμματα και Εκλογές , ή Κοινωνιολογία των Μειωνοτήτων).
Μαζεύουμε και κάνα λεφτό γιατί του χρόνου προβλέπονται ταξιδάκια (Αίγυπτος, Ισραήλ, Ζυρίχη, Λίβανος και, γιατί όχι Interrail και Ιορδανία) ενώ θα έρθω και μια βόλτα Κύπρο αν τολμήσουν να κάνουν το κάμπινγκ τους στην Κύπρο οι Ακατωνόμαστοι (ναι Forza Nuova και λοιπές ιστορίες)), ενώ αναμένω να μπορω΄να κάνω και ανοιχτή παρέμβαση υποστήριξης του Χριστόφια, με τον όρο ότι θα εμποδίσει τις ιδιοτικοποιήσεις, θα κάνει μεταρρυθμίσεις για μια πραγματικά δωρεάν παιδεία, θα βάλει πιο ανεκτικούς νόμους για τη μετανάστευση, και θα διαπραγματευτεί σωστά το Κυπριακο και γενικά θα εφορμόσει πραγματικά σοσιαλιστικά μέτρα μην ακολουθώντας τη γνωστή Σταλινική πεπατημένη που ακολουθεύσε το ΑΚΕΛ μέχρι και την εποχή της συγκιβέρνισης με τον Τάσσο.

Παρ’ όλα αυτά το μικρό και αγαπημένο μου (μπλογκάκι) δεν το ξανααφήνω.....

3 comments:

Nobody said...

Χαχα. Σου έχει βάλει η μαμά τα 2 πόδια σε μία βέρμαχτ ε? Χουχουχουχουχουχ!!!!

Lexi_penitas said...

Μαλάκα (χαϊδευτικό), κανόνισε να εκπέμπεις από ίντερνετ αλλιώς θα σε σκίσω.

Όσο για τις προϋποθέσεις για να παρέμβεις υπέρ Χριστόφια, ζόρικες μου φαίνονται. Πολύ προχωρημένες για το σύντροφο. Άσε που ποιος νοιάζεται για τη παρέμβαση σου :)))

Χαίρομαι που πήγες καλά και ας περίμενε ο σοσιαλισμός!!!

Anonymous said...

"Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη" - υπηρχε η ιδια εκπομπη πριν απο πολλα χρονια σε ενα απο τα αυτονομα ραδιοφωνα της θεσσαλονικης. It freaking ripped...