Wednesday, July 25, 2007

Σεξ

Μόλις έμαθα ότι έκανα 'αγριο σεξ, επί πολλύ καιρό με το σηκώτι μου...Στρεψαμινασσες 235, πράγμα, που σημαίνει, όπως μπορεί να επισημάνει και η διακεκριμένη γιατρός dr Psychia, ή ότι πέρασα λοίμωξη χωρίς να το καταλάβω (όχι τόσο πιθανό) , ή όλα αυτά τα χρόνια έπινα τα κέρατα μου (το ποιο πιθανό) και το σηκώτι μου κοντεύει να τα φτύσει...

γκρρρρρρ

6 comments:

Nobody said...

Γι' αυτό εξαφανίστηκες τόσο καιρό? Ήσουν τέζα? Βλαμμένο πρόσεχε.Είσαι μωρό ακόμα για να μπλέξεις με γιατρούς και δικηγόρους!! Να με ακούς γιατί είμαι μεγαλύτερή σου και έχω μπλέξει και με τα 2 επαγγέλματα!!

Anonymous said...

Έκανες άγριο σεξ με το συκώτι σου πράγμα που σημαίνει οτι πρέπει να προσέχεις απο εδώ και στο εξής και να πίνεις χυμούς maybe?

:)

the Idiot Mouflon said...

Εγώ καρτερώ ένα πρωί να ξυπνήσω και να βρώ συκώτι και νεφρά να κάθονται ΔΙΠΛΑ μου με πλακάτ απεργιακά "εν δουλεύκουμε για σένα πκιον ρε ππεζεβέγκη".

zappa said...

@nobody
oxi h eksafanish wfeileto se forto ergasias, kai (nyn) diakopes

@anonymous
xese mesa, twra poia opote frhkarw 8a to rixnw sto fai kai thn preza

@agrino
Mhpws kata tyxh eisai fanatikos tou Bukowski?

Psychia said...

Έχω την εντύπωση πως αν ερχόσουν σε μένα, μαζί με τα αποτελέσματα των αναλύσεων σου θα σου΄δινα και δυο βυζινόπατσους πέρκι φέρεις τα μίλια σου.

Το συκώτι μπορεί να μην είναι μίας χρήσης όργανο, μπορεί να είναι το πιο ανθεκτικό όργανο του σώματος μας, αλλά για να σε καλύψει για όλη σου τη ζωή (που απ'ότι νομίζω αυτή η ζωή θα ήθελες να υπερβεί τα 35 χρόνια), πρέπει να το προσέχεις για να έχεις!

Άντε μην τα πάρω τώρα!
(έχει καιρό που κρατιέμαι και δεν κάνω σχόλιο για να μη σε βρίσω, αλλά τελικά... :) )

zappa said...

giatre mou exw na sas pw ta ekshs
symfwna me tis teleytaies eksetaseis pou ekana, o enas deikths katebhke apo to 42 sto 37, kai to allos apo to 108 sto 96. Epishs ston yperhxo mou brhkane apla kam poso lipos sto shkwti, pragma pou dior8wnetai.....

kanw apoxh, an kai oi peristaseis zhtoun alkool. Teleytaia symboulh tou patros htan h ekshs

"an den thn paleyeis, ksekina to kapnisma"