Thursday, December 02, 2010

Sex on the Beach (Ο Θεός αγαπά τον Εμπειρίκο)

Αργά το βράδυ. Κάθομαι στη μπάρα ενός μαγαζιού . Ο dj βαράει άγρια R’n’R. Αυτή μπαίνει σιγά σιγά στο μπαρ. Λυκνίζεται αισθησιακά. Δεν έχει και την τέλεια σιλουέτα, έχει τα πιασιματάκια της. Το μαλί άφρο, Ψιλή. Μελαψή, με καμπύλες, χορεύει και σε κάνει να ζαλίζεσαι. Πλησιάζει τη μπάρα. Κάνει να παραγγείλει.
Que beve? Την διακόπτω.Ron Aneho απαντάει. Παραγγέλνω δύο. Αρχίζει κουβέντα. Τα μάτια μας παίζουν. Χαμογελάει και δείχνει μια τέλεια οδοντοστοιχεία. Ποτάκι, κουβέντα και χωρός. Το kinky afro ανεμίζει και μου στέλνει μονίμως ερωτικά μυνήματα. Ή τουλάχιστον αυτό νομίζω. Η Libido βαράει κόκκινο. Η καρδιά μου τρέχει σαν rollercoaster. Την κοιτάω στα μάτια και τρελαίνομαι. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τώρα χορεύμουμε cheek-to-cheek. Τα σώματα μας λειτουργούν σαν ένας καλοκουρδισμένος μηχανισμός. Ah Querida! Η έξαψη έχει φτάσει στα άκρα.

Ξαφνικά κόβω την πάρλα και της ορμάω. Αφήνεται στα φιλιά μου, τα χέρια της κρατάνε σφιχτά τους όμους μου. Φανερά πράγματα, θέλουμε ο ένας τον άλλο φανατικά. Χωρίς πολλά πολλά. Σιγά σιγά κατεβαίνω στον λαιμό της, δαγκώνω απαλά και την κοιτάω. Το τροπάριο από τα decks αλλάζει σιγά σιγά. M’enamore a una morena .Μεγάλε Manu, πως με πιάνεις, τώρα έχω αρχίσει να τρελένομαι. Στο μεταξύ η άλλη έχει αφήσει το σημάδι της στον λαιμό μου. Χαϊδεύω ηδονικά το πλούσιο μπούστο της. Πλησιάζω σε σημείο βρασμού. Αυτή δαγκώνει και γλύφει στα ενδώτερα μου και εγώ έχω μείναι με το ένα χέρι κλειδωμένο στο kinky afro καιτο άλλο κάπου μέσα στο ντεκολτέ της. AAAAAAH QUERIDA!!!! Ορθώνεται, τώρα είναι η σειρά μου για κατάδυση. Γλείφω, δαγκώνω, πιάνω. Ρόγες σαν σταφύλια, ήβη τρυφερή. Ψάχνω και βρίσκω τον καρπό της ευτυχίας μέσα σε αυτήν, αχ τι εξαίσια κλειτορίς!
Εν τω μεταξύ ή άλλη έχει πάθει ντελίριο, θέλει και άλλα εδώ και τώρα. Και εγώ το ίδιο. Την στήνω στο σκαμπώ. Και μπαίνω μέσα της, με την ψωλή να πάλλεται λες και τη διαπερνά στατικός ηλεκτρισμός. Ε, ρε μεγαλεία.
“Tu vas, tu vas et tu viens entre mes reins
Tu vas et tu viens entre mes reins et je te rejoins”
Como te guste?
Folla me! Entra me! Quiero tu passion! Venga TIO!
Η ταχύτητα ανεβαίνει, οι ρυθμοί επιτυχύνονται, φτάνουμε στην υπέρτατη θεϊκή έξταση. Τελειώνουμε εν μέσω άγριων γενετήσιων σπασμών με πίδακες να εκτινάσσονται από τα όργανα μας.
Ξαφνικά ένα χέρι διακόπτει την έκσταση.
-Ρε μαλάκα τι κοιτάς σαν χάνος; Με ρωτάει ο μπάρμαν. Νόμιζα πως σε χάσαμε.
-Ε.... τίποτα, πιάσε ένα Sex on the Beach…
Και γυρνάω στον γέρο που κάθεται δίπλα. Με κοιτά λες και ήρθα από τον Άρη. Τον κοιτάω και’γω.
-Μήπως γνωρίζεται κανένα ενδιαφέρον δημόσιο ουριτήριο ή παρκάκι που μένει ανοιχτό τα βράδυα; Τον ρωτάω....

2 comments:

Christiana Voniati said...

ahahahhahhahha Θεϊκό :))

the Idiot Mouflon said...

Όρτσα τα πανιά!