Sunday, June 21, 2009

First they came for the Jews….

Το σκηνικό των τελευταίων εβδομάδων στην Ομόνοια, όπως και στις άλλες περιοχές που διαμένουν μετανάστες, τις τελευταίες εβδομάδες θυμίζει όλο και περισσότερο σκηνικό γκέτο. Η αστυνομία μπαινοβγαίνει στις γειτονιές ελεύθερα, με τα όργανα της να εξευτελίζουν μετανάστες στο δρόμο, να κάνουν συλλήψεις στο σωρό και να τρομοκρατούν ανθρώπους που ήρθαν στη χώρα μας για να ξεφύγουν από φτώχεια, πολέμους και αυταρχικά κα8εστώτα. Και όλα αυτά στον απόηχο της εκλογικής επιτυχίας της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.
Μετά τις ευρωεκλογές ην κυβέρνηση ξαφνικά ανακάλυψε το θέμα των μεταναστών. Όχι για να σκύψει πάνω από τα προβλήματα τους, αλλά για να ηγηθεί της εξτρατείας ενάντια σε αυτούς. Από κοντά και το δήθεν αριστερό ΠΑΣΟΚ, το οποίο μυριζόμενο τις ψήφους αντέγραψε την ρατσιστική ρητορική Καρατζαφέρη σχεδόν μέχρι τελίας, μιας και μυρίστηκε ότι μπορεί να μαζέψει ψήφους και απο ‘κει. Παράληλα βλέπουμε διάφορους “αγανακτησμένους” πρώην καταδρομείς και νυν κατοίκους (βλέπε Δημήτρης Πιπίκιος) να τρέχουν στις γειτονιές που μένουν οι μετανάστες με μοναδική ατζέντα την εκκαθάριση της περιοχής από τα “μύαρα” στοιχεία και δίνοντας ουσιαστικά μια μηντιακή “πάσα” στα “παλικάρια” της Χρυσής Αυγής να κάνουν το “θεάρεστο” έργο τους κυνηγώντας μετανάστες στα στενά των συνοικιών, με την βοήθεια πάντα της ΕΛ.ΑΣ.

‘Ολο αυτό το σκηνικό είναι μια εικόνα από το παρόν αλλά και το μέλλον της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μια εικόνα που κάθε άλλο παρά όμορφη είναι. Γιατί εάν δεν υπάρξει αντίδραση, και τα περιστατικά σαν το λυντσάρισμα των Πακιστανών στη Μανωλάδα θα πολλαπλασιαστούν, και οι απειλές που δέχονται όσοι Έλληνες τολμούν να δείξουν κάποια συμπάθεια προς τους μετανάστες θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Και η μαύρη αλήθεια είναι ότι θα ανοίξει ο δρόμος και για την εξολόθρευση και άλλων ενοχλητικών ομάδων, και άλλων αποδιωπομπαίων τράγων που θα τους φορτωθούν όλα τα κακά του συστήματος, σε μια προσπάθεια να αθωωθούν στην συνείδηση του κόσμου οι πραγματικοί υπαίτιοι της κρίσης, της ανεργίας και όλων των δεινών που μας μαστίζουν, δηλαδή το εθνικό και διεθνές κεφάλαιο. Έναντι όλης αυτής της ρητορικής το μόνο που μπορούμε να αντιτάξουμε είναι ο ορθός λόγος και οι λύσεις που δίνουν πραγματική λύση στο πρόβλημα της ανεργίας. Δηλαδή τα πολιτικά επιχειρήματα και οι κοινοί κοινωνικοί αγώνες. Ας μιλήσουμε λοιπόν πριν να εκλείψουν όλοι αυτοί που θα μπορούσαν να μιλήσουν.

2 comments:

Αδιαφορία και Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων,«νόμος» πλέον από την ψευτό-Αριστερά! said...

Εξαφανισμένο από το «ρεπερτόριο» της ψευτό-Αριστεράς και των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ η αναφορά σε προβλήματα Ελλήνων ή Ελληνίδων! Την αποκλειστικότητα έχουν οι Λαθρομετανάστες, και σαφώς αυτό υποσκάπτει και μια ακόμη χειρότερη συνιστώσα, την σιχαμένη-ψευδή προπαγάνδα. Προσπαθούν με μεταπολεμική κουμουνιστική πλύση εγκεφάλου και προβοκάτσια να «περάσουν» σε όλους (κυρίως να μας διασύρουν στο εξωτερικό με ψευτιές), ότι οι Έλληνες περνάνε μια χαρά, είναι οι πλούσιοι μεγαλοτσιφλικάδες και ότι όλα τα προβλήματα των λαθρομεταναστών προέρχονται από τον ΑΠΛΟ! Έλληνα πολίτη που πρέπει να αφανιστεί σαν Εθνότητα!

Τους έχετε δει ποτέ να καταφέρονται εναντίων του «μεγάλου αφεντικού»? Για όλα φταίει ο «κοινός» Έλληνας! πότε είδατε π.χ. το Indymedia να κατηγορεί τον George Soros? (ούτε θα το δείτε). Βγάζουν παραπλανητικές αφίσες (και τρομοκρατικό προβοκατόρικο υλικό ανάλογα την επικαιρότητα), πλασάροντας όλα τα εγκλήματα που κάνουν αναμεταξύ τους οι λαθρομετανάστες σε μας!όπως η αφίσα που βλέπετε για την Κούνεβα! Πουθενά η εμπλοκή Αλβανών μαφιόζων οι ρουμάνων Νταβατζήδων! Την πάπια! Εσύ ΕΛΛΗΝΑ πρέπει να νιώθεις ΕΝΟΧΟΣ! (δείτε κάποιο σχετικό βίντεο εδώ: http://youtube.com/watch?v=DYr0AtOhKgg ) Για όλους αυτούς που ήρθαν έτσι με τον τσαμπουκά μέσα στο σπίτι σου! Εσύ φταις επίσης όταν ο πακιστανός βιάζει την κόρη του άλλου Πακιστανού και σφάζονται μεταξύ τους!

Ο Σομαλός έμπορος ηρωίνης στην Κουμουνδούρου, το βάζει στα πόδια στην θέα της Αστυνομίας, τον κτυπάει διερχόμενο ταξί, φταίει η Αστυνομία που πέρασε και τον «ενόχλησε» στην διακίνηση του λευκού Θανάτου!

Αυτή την πολιτική ακολουθούν, αυτή την Ανθελληνική πολιτική ακολουθούσαν πάντα όλοι οι υποχθόνιοι γυμνοσάλιαγκες της ψευτό-Αριστεράς!...

Για πoιες «σιωπές» μιλάνε ακριβώς? Υπάρχουν και οι σιωπές των εκατοντάδων Ελλήνων που μαρτύρησαν στα χέρια των λαθρομεταναστών εγκληματιών μέσα στα σπίτια τους! Που είτε βιάστηκαν, είτε σφαγιάσθηκαν είτε και τα 2! Τις σιωπές του Έλληνα ΗΡΩΑ αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη και την «σιωπή» που έπεσε στο σπίτι του μετά την δολοφονική ενέργεια του αδίστακτου ληστή!, Το παλικαράκι ο Διαμαντής Μαντζούνης, την σιωπή του βουβού πόνου της οικογένειας του έξω από την Μ.Ε.Θ στον Ε.Σ. κανείς δεν την ανάφερε. Το σπίτι του Έλληνα κρεοπώλη που εκτελέστηκε εν ψυχρό στο Γαλάτσι από αλβανούς για 300¬ λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο του πηγαίνοντας στην δουλεία, η κοπέλα στο κατάστημα Γερμανός τώρα είναι κάτω από το χώμα εξαιτίας άλλου αλβανού!, Η «σιωπή των ΗΡΩΩΝ που έπεσαν στα ΙΜΙΑ από Τούρκικα πυρα? Των δύο Κυπρίων ΗΡΩΩΝ που εκτελέστηκαν εν ψυχρό πάλι από Τούρκους και τους τίμησαν σε όλο τον κόσμο, εκτός φυσικά από τους δικούς μας ξευτίλο-ανθέλληνες της προδοτικής «αριστεράς»!...

Ουδεμία «σιωπή» είδαμε να «σπάει» ή κάποια πορεία, η έστω ένα χαρτάκι για την ΕΛΛΗΝΙΔΑ νηπιαγωγό την οποία απήγαγαν 2 από το Μπαγκλαντές και την βίαζαν επί δύο μέρες, ξεφεύγοντας η δύσμοιρη μέσα από ένα σπασμένο τζάμι, τριγυρνώντας μέσα στα αίματα γυμνή μέσα στο δρόμο στο Παγκράτι! Την κόλλησαν επίσης και σοβαρή ασθένεια την κοπέλα, έκανε βλέπετε το «έγκλημα» να περιπατάει στις 12:00 το μεσημέρι στους δρόμους της χώρας της (οδός Βερανζέρου και Πατησίων) για να πάει στην δουλειά της! Αυτή η Ελληνίδα πότε δεν θα ξεφύγει από την «σιωπή» της...

Αν ήταν ο κομμουνισμός κάτι πετυχημένο δεν θα κατέληγαν πόρνες και εγκληματίες οι πρώην υπήκοοι αυτών των καθεστώτων! Επίσης αν ήταν κάτι επιτυχημένο η αναρχία θα το είχαν δοκιμάσει άλλα κράτη πολύ πριν από εμάς και μάλιστα με σοβαρούς εκφραστές όχι από τεμπελχανάδες και πρεζόνια! που σπάνε απλά γιατί θέλουν κάποιον να τους δίνει λεφτά αράζοντας και μαστουρώνοντας ολημερίς! Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ! είμαστε υπέρ του κατάπτυστου, ελεεινού καπιταλιστικού προτύπου που μόνο δυστυχία φέρνει και σαπίλα!

Δώσε το χέρι στον διπλανό σου Έλληνα δίνοντας για άλλη μια φορά ένα «μάθημα» στο νέο μας εχθρό που λέγεται «Νέα Τάξη» και Παγκοσμιοποίηση!

zappa said...

eyxaristw gia ot sentoni sasmporw twra na paw na koimh8w yshxa....